Καρδίτσα - Karditsa
     Επιλέξτε τον προορισμό σας:

Όροι χρήσης των φωτογραφιών
 

Όροι χρήσης των Φωτογραφιών

 
 


Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι οι "Όροι χρήσης" παρέχονται τόσο για δική μας όσο και δική σας προστασία. Με αυτούς καθορίζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτρέπεται η χρήση των φωτογραφιών που περιέχονται στο
Karditsa.org.


Οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Διαχειριστή της Ιστοσελίδας, βάσει του νόμου 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης (που έχει κυρωθεί με το νόμο 100/1975). Σημειώνεται ότι η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Η χρήση αυτών των φωτογραφιών (οι περισσότερες εκ των οποίων φέρουν εμφανώς το λογότυπο "
www.karditsa.org") ΔΕΝ ειναι ελεύθερη και υπόκειται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε όλους τους παρακάτω Όρους.

• 1. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες από τις φωτογραφίες για παρουσίαση σε έντυπο μέσο, υποχρεούστε να αναφέρετε στην ίδια σελίδα και σε ευκρινές σημείο το "www.karditsa.org" ως πηγή των εικόνων.

• 2. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μία ή περισσότερες από τις φωτογραφίες για παρουσίαση σε δικτυακό τόπο (website), υποχρεούστε να εισάγετε σύνδεσμο (link) αναφοράς ΣΕ ΚΑΘΕ ιστοσελίδα (page) όπου σκοπεύετε να περιλάβετε κάποια τέτοια φωτογραφία. Παρακαλείστε να αναφέρετε τους συνδέσμους σας στη διεύθυνση: http://www.karditsa.org . Η τοποθέτηση του συνδέσμου σε μία ξεχωριστή ιστοσελίδα "ευχαριστιών" (credits) ή "συνδέσμων" (links) δεν είναι αποδεκτή. Θα πρέπει να προσθέσετε σύνδεσμο στην ίδια ιστοσελίδα με κάθε φωτογραφία. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε με e-mail τη διεύθυνση (URL) του δικτυακού σας τόπου (website) που περιλαμβάνει τις προαναφερθείσες ιστοσελίδες.

• 3. Δεν επιτρέπεται καμία μετατροπή ή αλλοίωση οποιασδήποτε φωτογραφίας  χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Ειδικότερα, απαγορεύεται η απαλοιφή του λογοτύπου "www.karditsa.org" από οποιαδήποτε φωτογραφία το φέρει. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μία τέτοια φωτογραφία χωρίς το λογότυπο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας δηλώνοντας τις φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν. Στην περίπτωση που το αίτημά σας γίνει αποδεκτό θα σας σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή οι πρωτότυπες φωτογραφίες, χωρίς την προσθήκη του λογοτύπου.

• 4. Οι φωτογραφίες δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν με σκοπό το οικονομικό όφελος.

• 5. Θα πρέπει να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες στον δικό σας server ή website directory και να μην εκτελείται η προσπέλασή τους μέσω του Karditsa.org (απαγορεύεται δηλαδή το remote loading).

• 6. Στην περίπτωση που παραβείτε έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω "Όρους χρήσης", θα ειδοποιηθείτε να αφαιρέσετε τις φωτογραφίες από το site σας μέσα σε 72 ώρες. Εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση από μέρους σας, το επόμενο βήμα θα είναι να ειδοποιηθεί η εταιρία που φιλοξενεί το site σας (web host), καθώς θα εμπλακεί άμεσα σε όποια μέτρα κριθούν αναγκαία προκειμένου να συμμορφωθείτε και να πράξετε τα νόμιμα, ως ορίζει ο νόμος 2121/1993.

 
     


 Σύνολο Επισκεπτών
955110

Εκπαίδευση, Ενημέρωση, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Web Hosting, Διαφήμησης, Προγράμματα, Σύνδεση στο Δίκτυο, Interactive, Communications, Web Design,Internet Applications, Programming, Development, Software, Wireless,Technology, web space, web site hosting, Εφημερίδες της Ελλάδος, Καθημερινή Εφημερίδα της Καρδίτσας,Κόμβος Καρδίτσας, Λίμνη Πλαστήρα,Karditsa-net,mykarditsa,Νομαρχία Καρδίτσας,Νομαρχία,Νομάρχης,Ελλάδα, Καρδίτσα, Δήμος, Λίμνη, Πλαστήρας, Παυσίλυπο, Αγορά, Greece, Karditsa, Municipality, Lake, Plastiras, Pausilipo,ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, KARDITSA, VISIT, VIEWS, PLACES TO VISIT, VILLAGES, ROUTES, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, MAPS, ΧΑΡΤΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, TOURISM,KARDITSA,greek travel guide,greek tourist guide,travelling in Greece, greek hotels,greek islands,holidays in Greece, greek travel portal,greek tourist portal, greek accomodation, vacations in Greece, greek destinations, Griechenland, mykonos, santorini, athens, pictures, images, fotos, swimming pool, beach,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,διακοπές, ξενοδοχεία, δωμάτια, νοικιαζόμενα, διαμερίσματα, studios, νησιά

Copyright © 2004-2010 Karditsa.org